FGU Nordvestsjælland tilbyder dig ...

et trygt miljø, hvor vi har fokus på din faglige, sociale og personlige udvikling

Du vil hos os blive mødt med forståelse for lige netop din situation, dine drømme og mål, så vi kan hjælpe dig igennem dit forløb på bedste måde. Der kan nemlig være mange forskellige grunde til, at du vælger at gå hos os.

Derfor har vi stort fokus på, at du trives på skolen, uanset hvilken af de tre afdelinger du vælger. Ellers kan det være svært for dig at udvikle dig fagligt og nå dit mål om at komme videre i uddannelse eller arbejde.

Vi har fokus på, at vores undervisning foregår på en tryg og støttende måde, samtidig med at vi også har fokus på din faglige, sociale og personlige udvikling. Du vil derfor også opleve at blive udfordret i undervisningen. Alt dette er vores lærere grundigt uddannede til.

Det vigtigste for os er nemlig, at du får masser af succesoplevelser i din tid hos os.

FGU Nordvestsjælland er én ud af 27 statsfinansierede, selvejende institutioner i Danmark, der tilbyder forberedende grunduddannelser til unge under 25 år. FGU Nordvestsjælland ledes af en selvstændig og uafhængig bestyrelse.

Under menupunktet Bestyrelse kan du se alle medlemmerne af vores uafhængige bestyrelse. Her finder du også kontaktinformationer. 

 

 

 

På FGU Nordvestsjælland tilbyder vi

11 Fagtemaer: