Om os

FGU Nordvestsjælland giver dig et trygt og støttende undervisningsmiljø med fokus på faglig, social og personlig udvikling

FGU Nordvestsjælland er én ud af 27 statsfinansierede, selvejende institutioner i Danmark, der tilbyder forberedende grunduddannelser til unge under 25 år. FGU Nordvestsjælland ledes af en selvstændig og uafhængig bestyrelse. 

Vi vægter din trivsel og udvikling højt, og vi vil gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig igennem dit forløb på en måde, du bliver tilfreds med. Vi ved, at der kan være mange grunde til, at du har brug for at gå på FGU, og derfor er vores undervisere og vejledere grundigt uddannede til at varetage dine interesser og målsætninger. 

På FGU Nordvestsjællands tre skoler vil du blive mødt med forståelse for netop din situation og dine drømme og mål. Du vil opleve et trygt og støttende undervisningsmiljø med fokus på faglig, social og personlig udvikling. Vi lover, at du vil blive udfordret, men du kan selv bestemme, hvilket niveau du vil tage dine fag på. Derfor er der ikke tale om udfordringer, du ikke kan klare. For os er det vigtigt, at du får masser af succesoplevelser. 

Under menupunktet Bestyrelse kan du se alle medlemmerne af vores uafhængige bestyrelse. Her finder du også kontaktinformationer.