Miljø & Genbrug

Velkommen til værkstedslinjen Miljø & GenbrugErika Hansen

Faglærer

Holbæk
eha@fgunvs.dk

Stilling: Faglærer på miljø og genbrug.
Faglige baggrund: Uddannet psykolog og rytmikpædagog.
Hobby: Jeg elsker en god picnic i det grønne. Hyggelige stunder med en bog og ikke mindst inspirerende samtaler. Derudover brænder jeg for genbrug. Jeg driver et genbrugsrum i min boligforening og derudover fremstiller jeg tæpper, tøj m.m af al den tekstil, som jeg finder rundt omkring.Jan Schustin

Faglærer

Miljø & Genbrug, Holbæk

Navn: Jan
Stilling: Faglærer
Faglig Baggrund: Blikkenslager, neuropædagog og rejsekonsulent
Hobby: Cykling

Går du op i miljøet, og er du imod at smide gode ting ud i stedet for at genbruge dem konstruktivt, er værkstedslinjen Miljø & genbrug en oplagt idé for dig.

På værkstedet er mellem 80 og 90% af de materialer, vi arbejder med, fra genbrug. Vi producerer brugbare hverdagsting, som for eksempel dørstoppere, træbænke, blyantsholdere i træ og skraldespande af genbrugsmaterialer.

Derfor går en del af undervisningen også ud på, hvad man kan fremstille af brugbare hverdagsting af genbrugsmaterialer. Her vil din egen kreativitet også komme i brug.

Du kommer også til at blive fortrolig med de forskellige værktøjer, fagsprog, materialeegenskaber, produktion og sikkerhed, der bruges indenfor miljø og genbrug. Lige som virksomhedsbesøg på genbrugspladser også indgår som inspiration på værkstedet.

Vi holder til i o Andelslandsbyen Nyvang, der er et plevelsescenter med flere forskellige værksteder. Derfor kan du også komme til at stifte bekendtskab med de gamle, traditionelle håndværksfag. 

Du finder værkstedslinjen Miljø & Genbrug i Holbæk.

Du kommer til at arbejde med disse emner:

  • Genbrugsmaterialer
  • Materialevalg
  • Produktion
  • Kvalitetsbehov
  • Sikkerhed
  • Værktøjsanvendelse

På FGU Nordvestsjælland tilbyder vi

10 Fagtemaer: