Vi har flere ledige stillinger

Vi søger en dansklærer samt tjenere/cafémedarbejdere

Vi søger en lærer i faget dansk til vores afdeling i Fårevejle
Eller har du lyst til arbejde på en café

Engageret lærer til FGU Nordvestsjællands inkluderende og styrkebaserede læringsmiljø

Vi søger til vores afdeling i Fårevejle en ny lærer med faget Dansk samt stærke specialpædagogiske kompetencer.

Du vil komme til at undervise på skolens tilbud for unge, der har brug for ekstra tid til at gennemføre FGU. Undervisningen tilrettelægges tematisk - med særligt blik for den unges personlige og sociale udfordringer - og udfolder sig i et motiverende og rummeligt uddannelsesmiljø, hvor hverdagen og færden i samfundet udgør rammen herom.

FGU har til formål at udvikle de unge fagligt, personligt og socialt, så de kan gennemføre en ungdomsuddannelse eller komme i gang på arbejdsmarkedet.

Jobbet som lærer på FGU
Som lærer sikrer du et trygt læringsmiljø, der rummer, motiverer og udfordrer vore unge. Vi lægger vægt på, at du kan møde vore unge både menneskeligt og fagligt, og at du kan undervise bredt og temabaseret. Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Skabe et læringsrum, der udvikler den unge personligt, socialt og fagligt til at tage næste skridt og, i samarbejde med vore vejledere, sikre den unges progression
 • Undervise i et miljø, der kræver lidt ekstra, hvor du tager udgangspunkt i de unges styrker og møder de unge, hvor netop de er i deres udvikling
 • Medvirke til at skabe en undervisningsform, som adskiller sig fra traditionel skoleundervisning, fx ved at rykke undervisningen ud i praksis og vise vejen for vore unge

Din profil

Du er motiveret af at medvirke til, at de unge opnår personlig trivsel, sociale kompetencer og et fagligt niveau, der åbner nye muligheder for dem i deres fremtid. Du synes, det er spændende at udvikle nye læringsformer, og du kan nikke genkendende til følgende:

 Uddannet lærer med Dansk som linjefag suppleret med mentor- og/eller coachuddannelse

 • Du kan skabe et godt undervisningsmiljø for en gruppe af elever med vidt forskellige forudsætninger og faglige niveauer - og du har stærke relationskompetencer.
 • Trives med - og har personlige ressourcer til - at arbejde for og med unge, der har udfordringer i livet.
 • Har et anerkendende menneskesyn, en positiv tilgang, engagement, initiativ og overskud.
 • Kan indgå i et tværfagligt samarbejde med skolens øvrige medarbejdere og ledelse.


Du tilbydes

Et spændende og udviklende job på en skole i positiv udvikling, som du kan være med til at præge. Løn efter gældende overenskomst.

 

Ansøgning/spørgsmål

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Skoleleder Ole Falk Andersen, mail ofa@fgunvs.dk eller mobil 2527 1581.

 Ansøgningsfrist den 16. juni, kl. 12.00. Ansættelse pr. 1.8.2022. Du søger stillingen via knappen ”søg jobbet online”. Samtaler gennemføres løbende.

 Om FGU Nordvestsjælland
FGU Nordvestsjælland er en nyoprettet selvejende institution, hvor du har stor mulighed for at være med til at sætte dit eget præg på fremtidens uddannelse for den målgruppe, der ikke går den lige vej til anden ungdomsuddannelse eller i job. Vi har fokus på en styrkebaseret tilgang til vores elever. Vi er en mindre skole med gode kollegaer og en god kultur. Se mere på https://fgunvs.dk

FGU Nordvestsjælland har afdelinger i Holbæk, Fårevejle og Svebølle. Vi åbnede dørene for elever i august 2019.

Cafe-medarbejder/tjener på Værftscaféen på Holbæk Havn

 Værftscaféen søger 2-3 nye medarbejdere på gennemsnitlig 15 timer pr. uge.

På Værftscafeen bliver du en del af et fantastisk fællesskab, Vi er et ungt team i skønne omgivelser, og vi står alle klar til at byde dig hjerteligt velkommen i vores dejlige café. Du får selvfølgelig en grunding introduktion og så venter der ellers bare en spændende, sjov og lærerig arbejdsplads.

Vi søger dig, som måske er:

 • Studerende eller ufaglært
 • Over 18 år
 • Klar til at arbejde onsdage – lørdage
 • Klar på at stå for betjening af vores gæster med en imødekommende og serviceminded tilgang.
 • Du er mødestabil
 • Du er en initiativrig og glad person

Ansættelsen sker i henhold til gældende organisationsaftale i Staten.

Ansøgning/spørgsmål

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Caféleder Anja Strömmer-Schuster, mobil 2527 1572.

Ansøgningsfrist senest den 15. juni 2022, kl. 12.00:

Send din ansøgning til HR-sikkerpost@fgunvs.dk – Mærk Tjener

Om FGU Nordvestsjælland
FGU Nordvestsjælland er en selvejende institution, hvor medarbejderne har stor mulighed for at være med til at sætte deres eget præg på fremtidens uddannelse for den målgruppe, der ikke går den lige vej til anden ungdomsuddannelse eller i job. Vi har fokus på en styrkebaseret tilgang til vores elever. Vi er en mindre skole med gode kollegaer og en god kultur. Se mere på https://fgunvs.dk

FGU Nordvestsjælland har afdelinger i Holbæk, Fårevejle og Svebølle. Vi åbnede dørene for elever i august 2019.

 

 

 

 

 

 

På FGU Nordvestsjælland tilbyder vi

12 Fagtemaer: