Velkommen til FGU

Vi er her for dig

Vi stiller ikke krav om eksamener eller karakterer for at blive optaget på FGU Nordvestsjælland.

Men før du kan blive elev hos os, skal du tale med en ungevejleder i den kommune, som du bor i. Uddannelsesvejlederen vil sammen med dig vurdere, om du og FGU Nordvestsjælland er et godt match ud fra dine ønsker og behov. 

Samtalen skal sikre, at du kun begynder på FGU, hvis vi er det rigtige tilbud til dig. Det vurderer vi i fællesskab ud fra hvilke drømme og ønsker, du har for din fremtid.

Hvis samtalen mellem dig og uddannelsesvejlederen gør, at du gerne vil vide mere om FGU Nordvestsjælland, kan du komme på besøg på en af skolens tre afdelinger i Holbæk, Fårevejle eller Svebølle. Hver mandag klokken 13.00 kan du få en rundvisning på skolen og blive vist rundt på fagtemaerne for at få dit eget personlige indtryk af skolen.  

Ønsker du at få en rundvisning, skal du bare henvende dig i Informationen i den skoleafdeling, hvor du gerne vil vises rundt. 

Du kan finde vores adresser her:

  • I Holbæk Kommune er det: Berendsen Allé 1B, 4300 Holbæk
  • I Odsherred Kommune er det: Rådhusvej 45, 4540 Fårevejle
  • I Kalundborg Kommune er det: Saltoftevænge 4, 4470 Svebølle

Når du er startet på FGU

Når du begynder som elev hos FGU Nordvestsjælland, vil du hurtigt opdage, at vores lærere ved, hvad de taler om, men at de også har overskud og oprigtigt holder af unge mennesker.

Du bliver mødt dér, hvor du er i dit liv, og dine lærere har både ressourcerne og overskuddet til at hjælpe dig i den retning, som du har brug for.

Hvis du under din uddannelse har ting, som du synes er svære, kan du altid tale med din lærer eller med din uddannelsesvejleder på den skole, som du går på. Det er vigtigt for os, at du trives og har det godt, imens du er elev på FGU Nordvestsjælland.

Når du er elev på FGU Nordvestsjælland, får du lov til at uddanne dig i dit eget tempo. Vi stiller ikke krav til, hvor hurtigt det skal gå. Du skal dog gennemføre din uddannelse inden for to år. I særlige tilfælde kan skolen forlænge din skoleperiode, så du får gennemført din uddannelse.

På FGU Nordvestsjælland tilbyder vi

12 Fagtemaer: