Turisme, Kultur & Fritid

Velkommen til værkstedslinjen Turisme, Kultur & Fritid

Er du til friluftsliv med overnatning? Eller går du med en turistguide i maven? Så har værkstedet Turisme, Kultur & Fritid et godt tilbud til dig.

Vi lægger nemlig vægt på friluftslivet og naturen. Men også på de færdigheder, som det kræver for at opholde sig ude i det fri. 

Hver måned overnatter vi fast i enten telt, shelter eller hytte. Her deltager eleverne aktivt i hele forløbet lige fra detail planlægning, indkøb, pakning af udstyr mm. Det er en stor succes hos eleverne.

Vores mål er også at planlægge ture og aktiviteter i naturen og samtidig få blendet turisme ind i det. Vi har derfor etableret en kontakt til Visit Odsherred med henblik på at samarbejde om turisme i lokalområdet. Vi er bl.a. i dialog om at vedligeholde deres skiltning på vandreruterne i kommunen.

Vi er selv ved at etablere en vandresti under paraplyorganisationen ’Spor i Landskabet’. Stien ligger på en grund nord for Grevinge. På stien bliver der også et naturrum, hvor man enten kan undervise eller bare holde en pause.

Vi samarbejder også med både smedeværkstedet og tømrerværkstedet på skolen om at lave materiel som blandt andet bålragere, trefødder og bænke.

Du finder Kultur, fritid & turisme i Fårevejle

Du kommer til arbejde med disse emner:

  • Førstehjælp
  • Turplanlægning
  • Grejkendskab
  • Turisme
  • Guidefærdigheder

På FGU Nordvestsjælland tilbyder vi

11 Fagtemaer: