Fagtemaer

FGU Nordvestsjælland tilbyder 11 spændende fagtemaer

Kan du ikke rigtig finde ud af, hvilken uddannelse du gerne vil tage? Eller har du svært ved at finde ud af, hvilket fag du gerne vil beskæftige dig med?

Så kan FGU Nordvestsjælland hjælpe dig. Det kræver blot, at du er mellem 16 og 25 år og endnu ikke er kommet i gang med en uddannelse eller et arbejde.

Hos os kan du få en forberedende grunduddannelse på op til to år. I de år får du styrket dine faglige, sociale og personlige kompetencer. Og når du har gennemført grunduddannelsen, er du rustet til at gennemføre en uddannelse eller passe et arbejde.

Vores undervisning er bygget op på tre ting: Praksis, produktion og praktik. Derfor kommer du til at bruge hovedet. Og dine hænder. Vi arbejder også meget i projekter. Vores særlige undervisningsform gør, at vi kan hjælpe dig med at komme i gang med den uddannelse, du gerne vil have. Eller du finder ud af, hvilken type arbejde, du gerne vil have.

FGU er en helt ny skoleform, hvor du hos os får lov til at uddanne dig i dit eget tempo. Du skal dog gennemføre indenfor de to år, som grunduddannelsen varer. Du kan vælge mellem 11 forskellige fagtemaer.

FGU Nordvestsjælland har skoler i Holbæk, Fårevejle og Svebølle.

På FGU Nordvestsjælland tilbyder vi

11 Fagtemaer: