Vi søger en matematiklærer til vores skole i Svebølle

Kan du undervise i matematik i alverdens praksisnære emner? Så er du måske lige præcis dén lærer, vi har brug for.

Engageret lærere til FGU Nordvestsjællands inkluderende og styrkebaserede læringsmiljø søges til vores afdeling i Svebølle

Brænder du for at undervise og har du lyst til at skabe praksisnær undervisning for nogle dejlige unge mennesker, som skal gøres klar til at gå videre i uddannelse eller job.


Vi søger en ny matematikkollega (fuldtid) i vores afdeling i Svebølle – Saltoftevænge 4, 4470 Svebølle.


FGU har til formål at udvikle de unge fagligt, personligt og socialt, så de kan gennemføre en ungdomsuddannelse eller komme i gang på arbejdsmarkedet.

Du vil skulle undervise på både vores AGU-spor (Almen Grunduddannelse) og på vores PGU-spor (Produktionsgrunduddannelse).


Du skal have lyst og mod på at tilrettelægge og undervise tematiseret, helhedsorienteret og praksisnært med dit fag.


Jobbet som lærer på AGU og PGU:

På både AGU og PGU-temaerne sikrer du det faglige niveau, der skal være, samt udfordrer, motiverer og rummer vore unge. Vi lægger vægt på, at du kan møde vore unge både menneskeligt og fagligt, og at du kan undervise bredt, tematiseret, helhedsorienteret og praksisnært.

Dine opgaver vil bl.a. være:

• Undervise og føre til prøve med fagene jf. gældende fagbilag og læreplaner
• Skabe et læringsrum, der udvikler den unge personligt og fagligt til at tage næste skridt og, i samarbejde med vore vejledere, sikre de unges progression
• Undervise i et miljø, hvor du tager udgangspunkt i de unges styrker og møder de unge, hvor de netop er i deres udvikling.
• Medvirke til at skabe en undervisningsform, som adskiller sig fra traditionel skoleundervisning, fx ved at rykke undervisningen ud i praksis og vise vejen for vore unge
• Stamlærer for elever (opfølgning på fremmøde og elevprogression)


Din profil
Du er motiveret af at medvirke til, at de unge opnår et fagligt standpunkt, personlig trivsel og sociale kompetencer, der åbner nye muligheder for dem i deres fremtid. Du synes, det er spændende at udvikle nye læringsformer, og du kan nikke genkendende til følgende:


• Uddannet lærer med matematik som linjefag, gerne kombineret med andre fag som f.eks. naturfag, dansk, samfundsfag eller kreative fag.
• Du kan skabe et godt undervisningsmiljø for en gruppe af elever med forskellige forudsætninger og faglige niveauer - og du har stærke relationskompetencer.
• Trives med - og har personlige ressourcer til - at arbejde for og med unge, der har udfordringer i livet.
• Har et anerkendende menneskesyn, en positiv tilgang, engagement, initiativ og overskud.
• Kan indgå i et tværfagligt samarbejde med skolens øvrige medarbejdere og ledelse.


Du tilbydes
Et spændende og udviklende job på en skole i positiv udvikling, hvor du kan præge og opbygge et eller flere fag. Løn efter gældende overenskomst, se løntabel her:


Ansøgning/spørgsmål
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Afd. Svebølle, skoleleder Jimmi Theis Jensen, mail jtj@fgunvs.dk eller mobil 2527 1530.


Ansøgningsfrist senest den 21. januar 2022, kl. 10.00:


Du søger stillingen via jobindex: https://www.jobindex.dk/jobannonce/426372/matematiklaerer Samtaler gennemføres løbende.


Om FGU Nordvestsjælland FGU Nordvestsjælland er en selvejende institution, hvor du har stor mulighed for at være med til at sætte dit eget præg på fremtidens uddannelse for den målgruppe, der ikke går den lige vej til anden ungdomsuddannelse eller i job. Vi har fokus på en styrkebaseret tilgang til vores elever. Vi er en mindre skole med gode kollegaer og en god kultur. Se mere på https://fgunvs.dk
FGU Nordvestsjælland har afdelinger i Holbæk, Fårevejle og Svebølle. Vi åbnede dørene for elever i august 2019.

På FGU Nordvestsjælland tilbyder vi

12 Fagtemaer: