Ugen bød på alt fra lærerworkshop til elevdage for både FGU, NEG og Fårevejle Skole, hvor der blev lavet mad over bål. Sidste dag blev afsluttet med en stor festivaldag med en fælles langbordsmiddag og gæster udefra.
Naturkok Sander Blohm guidede elever og lærere gennem grøntsagernes rejse fra mark til måltid.
Sammen fik vi højnet forståelsen af lokale råvarers vej fra jord til bord, udbredt kendskabet til de fantastiske produkter fra Odsherred og oplevet, hvordan grøntsager fra Besøgsmarken kan forvandles til smagsoplevelser over bål.
Det var en uge i frisk luft fyldt med samarbejde, madglæde og praksisfaglighed på tværs af skoler og uddannelser. Vi takker Odsherred Kommune og Ildsjælepuljen – Fællesskaber og Fødevarer for at støtte op om arrangementet.
En stor tak til Sander, alle elever, lærere, frivillige og samarbejdspartnere – og ikke mindst til grøntsagerne fra Lammefjorden, der som altid leverede smag i verdensklasse.