Mad & Ernæring i fokus

Mad & Ernæring i fokus

Kom med bag kulissen på Værftet i Holbæk, hvor vores elever på fagtemaet Mad & Ernæring lærer gennem praksis og samarbejde.

”Jeg har altid haft en drøm om at komme videre og få en uddannelse som konditor, og her på FGU kan jeg få erfaring med køkkenarbejde” fortæller Sabine, elev på Mad & Ernæring i Holbæk.

Hos FGU Nordvestsjælland arbejder vi med alt fra planlægning til tilberedning, og du kan i videoen følge med på en almindelig hverdag i køkkenet.

I Holbæk er det faglærerne Bodil og Christine, og i Svebølle er det Heidi og Monika, og de sørger for masser af energi, læring og madglæde, der guider eleverne gennem dagen.

”I Holbæk står vi for at lave mad til omkring 100-120 kuverter hver dag, og derfor skal man kunne lide tempoet, og den jargon der er. Her er plads til alle, og vi har det altid sjovt,” fortæller Bodil, faglærer på Mad & Ernæring i Holbæk.

Vil du vide mere om fagtemaet Mad & Ernæring?
👉 Læs mere her: fgunvs.dk/mad-og-ernaering

Værftet