Michelin skærebrætter
Michelin-frokost

Michelin-frokost

Michelin-frokost på Audebo Pumpestation – med lokale rødder og FGU-håndværk

Mandag blev den nyrenoverede Audebo Pumpestation forvandlet til en kulinarisk perle, da Geopark Odsherred og VisitOdsherred inviterede nordiske topkokke til Chef’s Lunch i forbindelse med Michelin-uddelingen.

KartoffelmadderMichelin borddækning

Menuen bød på smørrebrød med kartofler – serveret på håndlavede serveringsbrætter skabt af eleverne fra BBA Grøn på FGU Nordvestsjælland i Holbæk. Brætterne er lavet af kalmerplanker og har taget mange ugers arbejde, hvor eleverne har savet, slebet, målt og øvet sig i at lave flotte brændemærker.

Det er fantastisk at se, hvordan elevernes håndværk bliver brugt i virkeligheden – i et arrangement med så høj faglighed og stor synlighed. Det giver stolthed og motivation, når det, man laver i undervisningen, får liv uden for værkstedet.

TesterUdskæring